Gratis fragt på ordrer over 499 kr.

Hurtig levering i Danmark – kun 1-3 hverdage

VALENCIA trenchcoat, beige

Varenr. 555060VALENCIA

Facts om produktet
– Lang trenchcoat i hør og bomuldblanding.
– Vildt god kvalitet.
– Knapper som lukning + aftageligt bælte.
– Krave ved hals.
– 2 lommer uden lukning.
– Smukke detaljer på hele jakken.

Denne vare er p.t. ikke på lager og er derfor ikke tilgængelig.

Vi sender din pakke om 0 dage 14 timer 59 minutter og 25 sekunder

Gratis fragt på ordrer over 499 kr.

Hurtig levering i Danmark – kun 1-3 hverdage

Materiale – 50% Hør // 50% Bomuld

Vi har et godt bud på den perfekte frakke. Den fede VALENCIA trenchcoat, beige er i et tidsløst og smukt design i basic farver. Den fine jakke er perfekt til alle årstider, da den kan styles på tusind forskellige måder.

Jakken har mange fede detaljer som giver den de fede look. Ærmerne er lige, og så er der knapper langs jakken, men i stedet et bindebånd, som også er med til at give et anderledes look.

VALENCIA trenchcoat, beige er et musthave i garderoben. Den kan både bruges til en koldere aften, en hyggelig hverdag, eller en tur ud og spise. Jakken er mere kraftig end vores andre jakker. Du kan se vores andre JAKKER her , som også findes i shoppen.

Et unikt item er vigtigt at have i garderoben. Når der er en lille ekstra detalje ved varen, er det muligt at skille sig ud, uden at det bliver for vildt.

Den fede VALENCIA trenchcoat, beige kan være med til at løfte dit outfit. Du kan sagtens have mange flere specielle jakker i klædeskabet, så der kan mixes og matches.

Hvis du fortryder dit køb eller ønsker en ombytning, så har du altid 14 dages returfrist hos os. Fristen gælder fra den dag, du har modtaget din pakke. Det er simpelt og ligetil – og hvordan du returnerer, kan du se her på hjemmesiden.

Vægt0,8 kg
Farve

Beige

Størrelse

XS, S, M, L

Pasform
Modellen er iført en str M.
Modellens højde: 168 cm

Vi hos BySofieSønderby, prøver hver dag på at finde nye, smukke og fede styles til vores kunder.

Vi prøver altså at have et bredt og samtidigt solidt udvalg af vores tøj. Det betyder for dig som kunde, at du altid kan gå ind og se vores nyheder, og shoppe en masse moderne og trendy tøj, smykker og accessories.

På vores instagram profil poster vi dagligt om vores nyheder og styling af vores varer. Derudover er det også muligt at se hvilke størrelser de forskellige modeller er iført, så i kan se hvilken størrelse i som kunder selv burde bestille hjem.

Vores team arbejder hver dag på højtryk for at få sendt Jeres pakker afsted.

Pakkerne afhentes hos os hver formiddag af GLS og vil som oftest være hos jer den efterfølgende dag.

Hvis du fortryder dit køb eller ønsker en ombytning, så har du altid 14 dages returfrist hos os.