Gratis fragt på ordrer over 399 kr.

Hurtig levering i Danmark – kun 1-3 hverdage

14 dages returret

ANNI bluse, hvid

Varenr. 285000ANNI

249,00 kr.

Facts om produktet:
– Kortærmet bluse.
– Detaljerede ærmer.
– Blød, let og luftig bluse.
– Normal i størrelsen.

Vælg
S
M
L
Ryd
Vi sender din pakke om 1 dage 11 timer 46 minutter og 35 sekunder

Gratis fragt på ordrer over 399 kr.

Hurtig levering i Danmark – kun 1-3 hverdage

14 dages returret

Materiale – 100% Bomuld
Størrelse – Modellen er 169 cm og iført en str M.

Den smukke ANNI bluse, hvid er i et let og smukt design i en basic hvid. Den lette bluse / top er perfekt til alle årstider, da den kan styles på tusind forskellige måder. Blusen er let i stoffet og er derfor dejlig luftig at have på.

ANNI bluse, hvid er et musthave i garderoben. Den kan både bruges til en varm sommer dag, men også til en tur ud og spise, idet den kan styles på mange måder. Blusen minder meget om vores andre bestsellere som f.eks. vores RUTH bluse, hvid der også findes i shoppen.

Den smukke ANNI bluse, hvid kan være med til at løfte dit outfit. Det fede ved blusen er at den ligger til en billig pris. Så du kan sagtens have mange flere specielle bluser i klædeskabet.

Den lette bluse er normal i størrelsen, men i og med den er i det luftige og løse materiale, så kan den passes af flere størrelser.

Hvis du fortryder dit køb eller ønsker en ombytning, så har du altid 14 dages returfrist hos os. Fristen gælder fra den dag, du har modtaget din pakke. Det er simpelt og ligetil – og hvordan du returnerer, kan du se her på hjemmesiden.

Vægt0,3 kg
Farve

Hvid

Størrelse

S, M, L

Pasform og størrelse

Modellen er 169 cm og iført en str M.

Vi hos BySofieSønderby, prøver hver dag på at finde nye, smukke og fede styles til vores kunder. Vi prøver altså at have et bredt og samtidigt solidt udvalg af vores tøj.

Det betyder for dig som kunde, at du altid kan gå ind og se vores nyheder, og shoppe en masse moderne og trendy tøj, smykker og accessories.

På vores instagram profil poster vi dagligt om vores nyheder og styling af vores varer. Derudover er det også muligt at se hvilke størrelser de forskellige modeller er iført, så i kan se hvilken størrelse i som kunder selv burde bestille hjem.

Vores team arbejder hver dag på højtryk for at få sendt Jeres pakker afsted.

Pakkerne afhentes hos os hver formiddag af GLS og vil som oftest være hos jer den efterfølgende dag.

Hvis du fortryder dit køb eller ønsker en ombytning, så har du altid 14 dages returfrist hos os.