Gratis fragt på ordrer over 499 kr.

Hurtig levering i Danmark – kun 1-3 hverdage

EMILIA bluse, hvid

Varenr. 305000EMILIA

329,00 kr.

Facts om produktet:
– Top / bluse fyldt med detaljer.
– Elastik i ærme
– V-hals
– Look som en skjorte med korte ærmer.
– Modellen bærer en str M/L

Vælg
S/M
M/L
Ryd
Vi sender din pakke om 0 dage 15 timer 48 minutter og 17 sekunder

Gratis fragt på ordrer over 499 kr.

Hurtig levering i Danmark – kun 1-3 hverdage

Materiale – 100% Bomuld

Den smukkeste top er nu landet på shoppen. Den smukke EMILIA bluse, hvid er i et let og smukt design i den fine hvide farve. Den lette top er perfekt til alle årstider, da den kan styles på tusind forskellige måder.

Toppen har det perfekte fit, en flot udskæring. Toppen kan bruges under alle blazere, skjorter, toppe, strik og jakker, så her er ingen grænser.

EMILIA bluse, hvid er et musthave i garderoben. Den kan både bruges til en varm sommer dag, men også til en tur ud og spise, idet den kan styles på mange måder. Toppen er en smule anderledes end mange andre af vores toppe der kan findes på vores shop, i kan se mere til dem her – TOPPE.

Et basic med stadigt unikt item er vigtigt at have i garderoben, for at du har mange stylings kombinationer.

Den smukke EMILIA bluse, hvid kan være med til at løfte dit outfit. Det fede ved toppen er at den ligger til en billig pris. Så du kan sagtens have mange flere toppe i klædeskabet.

Toppen er i et skjorte materiale, som får den til at sidde perfekt på din kropstype.

Hvis du fortryder dit køb eller ønsker en ombytning, så har du altid 14 dages returfrist hos os. Fristen gælder fra den dag, du har modtaget din pakke. Det er simpelt og ligetil – og hvordan du returnerer, kan du se her på hjemmesiden.

Vægt0,3 kg
Farve

Hvid

Størrelse

S/M, M/L

Pasform og størrelse

Modellen er 169 cm og iført en str M/L

Vi hos BySofieSønderby, prøver hver dag på at finde nye, smukke og fede styles til vores kunder. Vi prøver altså at have et bredt og samtidigt solidt udvalg af vores tøj.

Det betyder for dig som kunde, at du altid kan gå ind og se vores nyheder, og shoppe en masse moderne og trendy tøj, smykker og accessories.

På vores instagram profil poster vi dagligt om vores nyheder og styling af vores varer. Derudover er det også muligt at se hvilke størrelser de forskellige modeller er iført, så i kan se hvilken størrelse i som kunder selv burde bestille hjem.

Vores team arbejder hver dag på højtryk for at få sendt Jeres pakker afsted.

Pakkerne afhentes hos os hver formiddag af GLS og vil som oftest være hos jer den efterfølgende dag.

Hvis du fortryder dit køb eller ønsker en ombytning, så har du altid 14 dages returfrist hos os.