Gratis fragt på ordrer over 499 kr.

Hurtig levering i Danmark – kun 1-3 hverdage

14 dages returret

INDIA top/nederdel, hvid

Varenr. 374000INDIA

359,00 kr.

Facts om produktet
– Top/nederdel med flæser og rynker.
– Smock i toppen af produktet.

 

Vælg
S
M
Ryd
Vi sender din pakke om 0 dage 2 timer 16 minutter og 28 sekunder

Gratis fragt på ordrer over 499 kr.

Hurtig levering i Danmark – kun 1-3 hverdage

14 dages returret

Materiale – 60% Bomuld // 35% viskose // 5% hør

Vores INDIA top/nederdel, hvid kan som navnet siger både bruges som top og som nederdel. Billederne viser hvordan den kan bruges på begge måder.

Toppen/nederdelen falder smukt, sidder godt tæt, og fremhæver fine former. Stoffet er meget let, og er derfor også i flere lag, hvilket gør toppen/nederdelen mere detaljeret, men med et samtidigt fint og let look.

Et basic item er vigtigt at have i garderoben. Når der er en lille ekstra detalje ved varen, er det muligt at skille sig ud, uden at det bliver for vildt.

Den smukke INDIA top/nederdel, hvid kan være med til at løfte dit outfit. Du kan sagtens have mange flere specielle toppe i klædeskabet, så der kan mixes og matches.

Den fine top er normal i størrelsen, men i og med den er i det bløde stof, så kan den strække og udvide sig meget.

Derfor kan den tilpasse sig efter mange forskellige kropstyper, og passer til flere forskellige størrelser.

Hvis du fortryder dit køb eller ønsker en ombytning, så har du altid 14 dages returfrist hos os. Fristen gælder fra den dag, du har modtaget din pakke. Det er simpelt og ligetil – og hvordan du returnerer, kan du se her på hjemmesiden.

Vægt0,15 kg
Farve

Hvid

Størrelse

S, M

Pasform og størrelse

Modellen er iført en str M
Modellens højde: 169 cm

Vi hos BySofieSønderby, prøver hver dag på at finde nye, smukke og fede styles til vores kunder. Vi prøver altså at have et bredt og samtidigt solidt udvalg af vores tøj.

Vi følger årstiderne for eksempel med nederdel til forår og sommer. Skulle du mangle en nederdel til solferien i vintermånederne, eller en fest med vennerne, så har vi altid et udvalg.

Det betyder for dig som kunde, at du altid kan gå ind og se vores nyheder, og shoppe en masse moderne og trendy tøj, smykker og accessories.

Vores team arbejder hver dag på højtryk for at få sendt Jeres pakker afsted.

Pakkerne afhentes hos os hver formiddag af GLS og vil som oftest være hos jer eller i pakkeshoppen den efterfølgende dag. Så hold øje med beskeden fra GLS, der fortæller dig hvornår du kan hente din pakke fra BySofieSønderby.

Hvis du fortryder dit køb eller ønsker en ombytning, så har du altid 14 dages returfrist hos os.