Gratis fragt på ordrer over 399 kr.

Hurtig levering i Danmark – kun 1-3 hverdage

14 dages returret

JUPITER solbrille, sort

Varenr. 605099JUPITER

85,00 kr.

Facts om produktet
– Cat eye solbriller
– Kraftigt stel
– Kan bruges til ethvert outfit.

Vi sender din pakke om 0 dage 21 timer 45 minutter og 40 sekunder

Gratis fragt på ordrer over 399 kr.

Hurtig levering i Danmark – kun 1-3 hverdage

14 dages returret

Et par fede solbriller er perfekte til det skønne sommervejr, men kan bruges hele året. JUPITER solbrille, sort er klassisk og kan bruges til ethvert outfit.

De er ikke kun med til at fuldende dit outfit, men er også med til at beskytte dine øjne mod skadelige solstråler og mindsker risikoen for, at du bliver blændet.
Et par klassiske og simple solbriller, som JUPITER solbrille, sort, er et musthave i garderoben.

Solbriller er dog ikke kun funktionelle, men også vigtige for at fuldende dit outfit. De findes i et væld af stilarter, former og farver, der hver især passer til forskellige outfits og ansigtsformer.

Vægt0,1 kg
Farve

Sort

Vi hos BySofieSønderby, prøver hver dag på at finde nye, smukke og fede styles til vores kunder. Vi prøver altså at have et bredt og samtidigt solidt udvalg af vores tøj.

Det betyder for dig som kunde, at du altid kan gå ind og se vores nyheder, og shoppe en masse moderne og trendy tøj, smykker og accessories.

På vores instagram profil poster vi dagligt om vores nyheder og styling af vores varer. Derudover er det også muligt at se hvilke størrelser de forskellige modeller er iført, så i kan se hvilken størrelse i som kunder selv burde bestille hjem.

Vores team arbejder hver dag på højtryk for at få sendt Jeres pakker afsted.

Vi er fuldt bevidste om, at når man først har bestilt en ordre med for eksempel noget lækkert tøj og accessories – så ønsker man allerhelst at modtage pakken med det samme. Derfor gør vi vores allerbedste for at få pakkerne sendt afsted senest den efterfølgende hverdag.

Pakkerne afhentes hos os hver formiddag af GLS og vil som oftest være hos jer den efterfølgende dag.

Hvis du fortryder dit køb eller ønsker en ombytning, så har du altid 14 dages returfrist hos os.