Gratis fragt på ordrer over 399 kr.

Hurtig levering i Danmark – kun 1-3 hverdage

14 dages returret

LUNA sandaler, grå

Varenr. 525073LUNA

229,00 kr.

Facts om produktet
– Sandaler i rustikt flet.
– Blød og flad bund.
– Flettet bånd.
– Normale i størrelsen.
– Flad bund.

Vælg
36
37
38
39
40
41
Ryd
Vi sender din pakke om 0 dage 20 timer 37 minutter og 51 sekunder

Gratis fragt på ordrer over 399 kr.

Hurtig levering i Danmark – kun 1-3 hverdage

14 dages returret

De smukkeste sandaler er nu at finde på vores webshop. De fine LUNA sandaler, grå er i et tidsløst og smukt design i to basic farver. De fine sandaler er perfekte til alle årstider, da de kan styles på tusind forskellige måder og til en masse forskellige sommer outfits.

Sandalen har mange fede detaljer som giver den de fede look. Sandalen har et flettet bånd, som gør at foden bliver holdt på plads.

LUNA sandaler, grå er et musthave i garderoben. De kan både bruges til en varm sommer aften, en hyggelig hverdag, eller en tur ud og spise. Sandalerne er i et rustikt materiale og anbefales at bruges til forår og sommer. Du kan se vores andre SKO her , som også findes i shoppen.

Et unikt item er vigtigt at have i garderoben. Når der er en lille ekstra detalje ved varen, er det muligt at skille sig ud, uden at det bliver for vildt.

De smukke LUNA sandaler, grå kan være med til at løfte dit outfit. Du kan sagtens have mange flere specielle sko / sandaler i klædeskabet, så der kan mixes og matches.

Den smukke sandal er normal i størrelsen, men kan evt købes i en størrelse større hvis man er i tvivl, da skoen er smal ved båndet.

Hvis du fortryder dit køb eller ønsker en ombytning, så har du altid 14 dages returfrist hos os. Fristen gælder fra den dag, du har modtaget din pakke. Det er simpelt og ligetil – og hvordan du returnerer, kan du se her på hjemmesiden.

Vægt0,5 kg
Farve

Grå

Størrelse sko

36, 37, 38, 39, 40, 41

Pasform og størrelse
Sandalerne er normale i størrelsen.

Vi hos BySofieSønderby, prøver hver dag på at finde nye, smukke og fede styles til vores kunder. Vi prøver altså at have et bredt og samtidigt solidt udvalg af vores tøj.

Det betyder for dig som kunde, at du altid kan gå ind og se vores nyheder, og shoppe en masse moderne og trendy tøj, smykker og accessories.

På vores instagram profil poster vi dagligt om vores nyheder og styling af vores varer. Derudover er det også muligt at se hvilke størrelser de forskellige modeller er iført, så i kan se hvilken størrelse i som kunder selv burde bestille hjem.

Vores team arbejder hver dag på højtryk for at få sendt Jeres pakker afsted.

Pakkerne afhentes hos os hver formiddag af GLS og vil som oftest være hos jer den efterfølgende dag.

Hvis du fortryder dit køb eller ønsker en ombytning, så har du altid 14 dages returfrist hos os.