Gratis fragt på ordrer over 499 kr.

Hurtig levering i Danmark – kun 1-3 hverdage

NICOLINE sandaler, brun

Varenr. 525067NICOLINE

Facts om produktet
– Sandaler i læder look.
– Blød og flad bund.
– Behagelige at have på.
– Normale i størrelsen.
– Flad bund.

Denne vare er p.t. ikke på lager og er derfor ikke tilgængelig.

Vi sender din pakke om 0 dage 16 timer 8 minutter og 53 sekunder

Gratis fragt på ordrer over 499 kr.

Hurtig levering i Danmark – kun 1-3 hverdage

De smukkeste sandaler er nu at finde på vores webshop. De fine NICOLINE sandaler, brun er i et tidsløst og smukt design i tre basic farver. De fine sandaler er perfekte til alle årstider, da de kan styles på tusind forskellige måder og til en masse forskellige sommer outfits.

Sandalen har mange fede detaljer som giver den de fede look. Sandalen fungerer som en klip klap, men blot med et mere elegant look.

NICOLINE sandaler, brun er et musthave i garderoben. De kan både bruges til en varm sommer aften, en hyggelig hverdag, eller en tur ud og spise. Sandalerne er i et rustikt materiale og anbefales at bruges til forår og sommer. Du kan se vores andre SKO her , som også findes i shoppen.

Et unikt item er vigtigt at have i garderoben. Når der er en lille ekstra detalje ved varen, er det muligt at skille sig ud, uden at det bliver for vildt.

De smukke NICOLINE sandaler, brun kan være med til at løfte dit outfit. Du kan sagtens have mange flere specielle sko / sandaler i klædeskabet, så der kan mixes og matches.

Den smukke sandal er normal i størrelsen, men kan evt købes i en størrelse større hvis man er i tvivl, da skoen er smal ved båndet.

Hvis du fortryder dit køb eller ønsker en ombytning, så har du altid 14 dages returfrist hos os. Fristen gælder fra den dag, du har modtaget din pakke. Det er simpelt og ligetil – og hvordan du returnerer, kan du se her på hjemmesiden.

Vægt0,5 kg
Farve

Brun

Størrelse sko

36, 37, 38, 39, 40, 41

Pasform og størrelse
Sandalerne er normale i størrelsen.

Vi hos BySofieSønderby, prøver hver dag på at finde nye, smukke og fede styles til vores kunder. Vi prøver altså at have et bredt og samtidigt solidt udvalg af vores tøj.

Det betyder for dig som kunde, at du altid kan gå ind og se vores nyheder, og shoppe en masse moderne og trendy tøj, smykker og accessories.

På vores instagram profil poster vi dagligt om vores nyheder og styling af vores varer. Derudover er det også muligt at se hvilke størrelser de forskellige modeller er iført, så i kan se hvilken størrelse i som kunder selv burde bestille hjem.

Vores team arbejder hver dag på højtryk for at få sendt Jeres pakker afsted.

Pakkerne afhentes hos os hver formiddag af GLS og vil som oftest være hos jer den efterfølgende dag.

Hvis du fortryder dit køb eller ønsker en ombytning, så har du altid 14 dages returfrist hos os.