Gratis fragt på ordrer over 499 kr.

Hurtig levering i Danmark – kun 1-3 hverdage

GLADIS net, grøn/blå

Varenr. 605090GLADIS

199,00 kr.

Facts om produktet:
– Robust taske / net.
– Ingen lukning.
– To hanke.

Ikke på lager

Vi sender din pakke om 0 dage 18 timer 41 minutter og 37 sekunder

Gratis fragt på ordrer over 499 kr.

Hurtig levering i Danmark – kun 1-3 hverdage

Det perfekte net er nu landet i shoppen. Den smukke GLADIS net, grøn/blå er i et tidsløst og smukt design i fede farver.

Den fine taske er perfekt til alle årstider, da den kan styles på tusind forskellige måder.

Tasken er i et mønstret look, og i et kraftigt stof, der gør at tasken føles en smule mere tyk, end et enkelt lag stof. Remmen på billederne der kan ses på billede to er i en perfekt længde til dagligt brug.

GLADIS net, grøn/blå er et musthave i garderoben. Den kan både bruges til en varm sommer aften, en hyggelig hverdag, eller en tur ud og handle. Tasken er perfekt idet den kan matches med andre ting i ens garderobe. Tasken kan f.eks. matches med vores FREDDI top.

Når der er en lille ekstra detalje ved varen, er det muligt at skille sig ud, uden at det bliver for vildt.

Den smukke GLADIS net, grøn/blå kan være med til at løfte dit outfit. Det fede ved tasken er at den ligger til en billig pris. Du kan sagtens have mange flere specielle tasker i klædeskabet, så der kan mixes og matches.

Tasken er meget rummelig og har et firkantet design. Den kan nemligt sagtens bruges som skoletaske, indkøbs net og meget mere. Tasken passer derfor til alle kroppe og personligheder.

Hvis du fortryder dit køb eller ønsker en ombytning, så har du altid 14 dages returfrist hos os. Fristen gælder fra den dag, du har modtaget din pakke. Det er simpelt og ligetil – og hvordan du returnerer, kan du se her på hjemmesiden.

Vægt0,5 kg
Farve

Blå, Grøn

Mål på tasken

40 x 40 x 13 cm

Vi hos BySofieSønderby, prøver hver dag på at finde nye, smukke og fede styles til vores kunder. Vi prøver altså at have et bredt og samtidigt solidt udvalg af vores tøj.

Det betyder for dig som kunde, at du altid kan gå ind og se vores nyheder, og shoppe en masse moderne og trendy tøj, smykker og accessories.

På vores instagram profil poster vi dagligt om vores nyheder og styling af vores varer. Derudover er det også muligt at se hvilke størrelser de forskellige modeller er iført, så i kan se hvilken størrelse i som kunder selv burde bestille hjem.

Vores team arbejder hver dag på højtryk for at få sendt Jeres pakker afsted.

Pakkerne afhentes hos os hver formiddag af GLS og vil som oftest være hos jer den efterfølgende dag.

Hvis du fortryder dit køb eller ønsker en ombytning, så har du altid 14 dages returfrist hos os.